Double Meaning Questions And Answer

double meaning question

Here, you can get more than 50 unique double meaning questions and answer for your girlfriend, friends and others but make sure you don’t share this with your family. As these are dirty questions and answer which can only be shared with your gf / bf. These are very funny as well very interesting. If you don’t believe then make sure you don’t see the answers and try to answer all questions yourself . I am pretty sure you will fail to answer many questions but you may be able to answer some of them.

Double meaning questions for girlfriend in hindi

dirty talks

Hey, do you have girlfriend/boyfriend ? Then you probably searching for new topics to talk with your girlfriend / boyfriend. Don’t worry we have lots of topics for your conversation. Stay with us you will definitely enjoy from this website. And you will be more closer to your lover. So lets get started with double meaning questions for girlfriend in hindi

 

1. वो कौन सी चीज़ है जो आधा जाता है तो दर्द होता है और पूरा जाता है तो मज़ा आता है?
उत्तर – कंगन ( सुधर जा )

2. वह क्या है जो लोग दिन में करने के बजाय रात को बिस्तर पर करते हैं?
उत्तर –अपनी नींद पूरी करते हैं

3. लड़कियों के आगे गोल-गोल क्या होता है जो देखने में बहुत खूबसूरत लगते हैं?😋
उत्तर – उनके गाल 😊 ( तुमने क्या सोचा था )

4. कौन सी फ्री चीज लड़के कभी नहीं लेते हैं?🤐
उत्तर – Stayfree

5. ऐसी कौन सी situation है जिसमें लड़का 20-25 मिनट में ही थक जाता है 🥴 लेकिन लड़की कहती है अभी तो शुरू किया है?
उत्तर – शॉपिंग ( कभी तो सही सोचो 😜😆 )

Dirty questions for girlfriend in hindi

6. 7 इंच का हथियार हमारे मुंह में कौन डाल देता है? 👩‍🦰
उत्तर – Dentist ( मुझे पता है तुमने क्या सोचा होगा 🤪 )

7. लड़के ने अपनी गर्लफ्रेंड की आगे से ली फिर पीछे से ली खड़े करके ली पूरा दिन लड़के ने लड़की की क्या ली जल्दी बताओ?
उत्तर – फोटो ( कभी तो सही सोचो 😜😆 )

8. वह कौन सी चीज है जिसे आदमी छुपा कर चलता है और औरत दिखाकर चलती है?
उत्तर – पर्स

9. वह कौन सी चीज है जो सफेद निकलती है और लड़कियां उसे बड़े मजे से पी जाती है? 💦
उत्तर – गाय का दूध 🐑

Dirty questions for gf

10. वह कौन सी चीज है जो अंदर जाने से पहले सुखा होता है और जब अंदर बाहर अंदर बाहर जितनी तेजी से जाता है तो उतनी ही तेजी से गीला हो जाता है जो कि मैं और तुम बेड पर एक साथ कर सकते हैं? 💦💦💦
उत्तर – Teabag 🍵

11. कुछ लड़कियां शादी के बाद अक्सर अपने पति का क्या चातती है? 💦
उत्तर – दिमाग 😂😂

12. लड़कियों के कहां-कहां पर के बाल लड़कों को पसंद नहीं आती?
उत्तर – उनके चेहरे पर

13. लड़की का अपनी मर्जी से कब कपड़े उतारती है?
उत्तर – नहाते वक्त या फिर कपड़े बदलते वक्त ( इतना गंदा कैसे सोच सकते हो )

14. लड़के के बहुत मना करने के बाद भी लड़की ने अपनी क्या खोल दी? 👙
उत्तर – जुबान ( नाराज बैठी थी ना 🤥 )

Double meaning questions

15. एक लड़की लड़के के किस चीज पर बैठना बहुत पसंद करती है?
उत्तर – बाइक पर और किस चीज पर

16. वह कौन सी चीज है जिसमें लड़कियां लड़के से कहती है और ज्यादा अंदर डालो?😵😷
उत्तर – सुई में धागा

17. एक औरत अपने पति को हर मौसम में क्या चीज गर्म ही देती है?
उत्तर – चाय

18. लड़की 18 वर्ष होने पर क्या देने योग्य हो जाती है?😵😷
उत्तर – मतदान

19. हम औरत का कौन सा अंग खाते हैं?
उत्तर – लेडी फिंगर

20. चट्टी से चट्टी मिली छेद से छेद घचाघच होने लगा निकला सफेद सफेद बताओ क्या?
उत्तर – आटा चक्की

Double meaning questions with answer

21. वह क्या है जिसे मसल मसल के खड़ा किया और थूक लगाकर घुसा दिया?
उत्तर – सुई धागा

22. शादी के बाद लड़कियों की कौन सी चीज बढ़ जाती है?
उत्तर – दिमाग

23. कुछ लोग थोड़ी देर करते हैं तो कुछ लोग सारी रात करते रहते हैं तब जाकर उनका पूरा होता है?
उत्तर – कॉल पर बात

24. पुरुष के शरीर में ऐसे कौन से अंग में कोई हड्डी नहीं होती है लेकिन उसी के कारण वह किसी लड़की से प्यार कर पाता है?
उत्तर – Heart

25. औरत बड़े प्यार से खोलती है और एक अनजान आदमी बड़े प्यार से करता है बताओ क्या?
उत्तर – औरत बड़े प्यार से दरवाजा खोलती है और आदमी उसे नमस्ते करता है

Did you loved above message? I am definitely sure, you loved above message. If you have any other similar type of questions with answer then you can share with us. It will be posted here within 3 days and post credit will be given to you.

Wait for few second, Do yo also want to join whatsapp groups if yes then you can go through here. Just click here

You can join our telegram group here, Click here

10 thoughts on “Double Meaning Questions And Answer”

  1. constantly i used to read smaller articles which also clear their motive,
    and that is also happening with this piece of writing which I
    am reading now.

  2. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done an impressive task and our entire
    community shall be thankful to you.

  3. Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
    There’s a lot of people that I think would really
    enjoy your content. Please let me know. Many thanks

  4. I’m not sure where you are getting your information, but good topic.
    I needs to spend some time learning more or understanding
    more. Thanks for wonderful information I was
    looking for this info for my mission.

  5. Fantastic beat ! I would like to apprentice even as you amend your site, how can i subscribe for a blog website?
    The account helped me a appropriate deal. I had been a little
    bit familiar of this your broadcast offered shiny clear concept

  6. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
    I’m hoping to give a contribution & assist different users like its helped me.
    Great job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *